Klinkmann on Suomen johtava automaatioratkaisujen toimittaja

Klinkmann Oy

P.O. Box 38 (Fonseenintie 3) 
00371 Helsinki, Finland 
Katso reittiohjeet 

Yhteystiedot

w

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 numerossa: +358 9 540 4940 

Ota yhteyttä

Klinkmann Oy

Digitaalisen automaation ja sähkönjakelun ratkaisut, monipuoliset palvelut

Klinkmann on johtava suomalainen teollisuuden automaatio- ja sähkönjakelun ratkaisutoimittaja. Tarjoamme ratkaisuja ja tukipalveluita, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan omia tuotteitaan ja digitalisoimaan omaa toimintaansa.

Osaamisaluettamme ovat mm. kone- ja laiteohjaukset, digitalisoidun tuotannon ohjelmistot, automaation tietoverkot/tietosuoja ml. teollinen internet, tuotantoautomaatio, sähkökeskusten tekniikka sekä erilaiset energiasovellukset. Toimitamme ja tuemme maailman johtavien alan valmistajien tuotteita. Vahva tekninen palveluryhmämme varmistaa oikean sovelluksen, sertifioivan asiakaskoulutuksen sekä jatkuvan ylläpidon.

Organisaatio

Klinkmannilla on yli 200 alan ammattilaista ja teknistä asiantuntijaa Suomessa, Baltian maissa, Venäjällä ja muissa CIS-maissa. Omat varastomme ja asiakaspalvelukeskuksemme varmistavat nopean palvelun ja toimitukset. Klinkmann Competence Center auttaa uusien teknisten ratkaisujen kehityksessä ja pilotoinnissa. Finn Electric on osa Klinkmann yritysryhmää: www.finnelectric.fi

Historia, visio ja strategia

Klinkmann on suomalainen vuonna 1926 perustettu vahva yksityinen perheyritys. Katso ja kuuntele video Klinkmannin taustasta ja toiminnasta sekä toimitusjohtajan kommentit yrityksen tavoitteista.

Yleiset myyntiehdot ja tietosuoja

Yleiset myyntiehdot
Yleistä  Verkkosivujen ja hinnastojen hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (ALV 0%). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Myyntipakkauskoot saattavat vaihdella, ne vahvistetaan tilausvahvistuksessa. 
Toimitusehdot  Vapaasti Klinkmannin varastossa, Helsingissä 
Pientoimituslisä  29 € nettohinnoiltaan alle 200 € tilauksille (ALV 0 %) 
Pikatoimitusmaksu  29 € pikatoimitus sovittava puhelimitse asiakaspalvelun kanssa. Lähetys saman päivän aikana. Edellyttää kirjallista tilausta asiakaspalveluun klo 10 mennessä. 
Tekninen selvityspalvelu  50 €/30min teknisestä selvitystyöstä asiakkaan puolesta (mm. tuotekoodien ja dokumenttien ym. selvittäminen) 
Toimituskulut  Todellisten kustannusten mukaan 
Klinkmann Store webshop  Ilmainen toimitus yli 140€ ostoille (alv 0%). Pientoimituksille toimitus– ja käsittelymaksu 8€ 
Käsittelykulut  15€ / tilaus 
Paperilasku  1,50 € 
Viivästyskorko  13 % 
Palautusehdot  Palautuksia otamme vastaan vain, mikäli siitä on erikseen sovittu. Asiakkaan tilausvirheestä johtuvista palautuksista hyvitämme enintään 70 %. 
Muut ehdot:  Muilta osin noudatamme Teknisen kaupan yleisiä myyntiehtoja, TK Yleiset 2010. Emme vastaa välillisistä kustannuksista. 
Teknisen kaupan yleiset myyntiehdot TK Yleiset 2010  Yleiset myyntiehdot
 
Technical Traders’ General Conditions of Sale 2010  General Conditions of Sale 
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klinkmann Oy pitää rekisteriä asiakastiedoista ja rekisterissä olevia tietoja voidaan käyttää koko konsernin välillä myynninedistämistarkoituksiin. Lue koko reskisteriselosteemme

Ilmoitus yksityisyyden suojasta

Sivustomme käyttää evästeitä mm. sivuston käyttökokemuksen ja markkinoinnin tehokkuuden seuraamiseen. Lue koko evästetiedotteemme

Automaatiotuotteet

Klinkmann automaatiotuotteista (Rockwell, Wonderware, Hirschmann, Unitronics, eWon, modeemit, ym.) saat hinnaston laittamalle meille sähköpostia: info@klinkmann.fi

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä!