Älykäs kunnossapito

AVEVA Wonderware APM

AVEVA Wonderware APM Asset Performance Management tuo älykkään kunnossapidon eri kohteisiin vakioratkaisuilla.

AVEVA APM oppii ja ennakoi tilanteet, joissa koneissa ja laitteissa on tapahtumassa poikkeamia, sekä opastaa operoijat tekemään oikeat toimenpiteet oikea-aikaisesti.

Tällaiset poikkeamat johtavat usein vikoihin sekä prosessi- ja tuotantohäiriöihin. Kun koneisiin ja laitteisiin asennetaan mittarit ja anturit, pystytään seuraamaan eri laitteiden ohjaamiseen liittyvää tilatietoa, kuormitustietoa sekä toimintaympäristöön liittyvää dataa. Älykäs kunnossapito kerää Big Dataa jalostaen sen ennakoiviksi toimenpiteiksi.

Automaatioratkaisujen sekä niiden ohjaamien laitteiden ja koneiden seurantaa ja ylläpitoa. Wonderware APM perustuu digitalisaation, analytiikan ja elinkaaren hallinnan tarjoamiin mahdollisuuksiin. Älykkäät ylläpito-, seuranta- ja raportintiratkaisut parantavat tuotantolinjan suorituskykyä ja samalla vähentävät hallitsemattomia vikatiloja.

Real-Time Operations Control Platform webinar recording

Miksi siirtyä älykääseen kunnossapitoon?

Teollisuuden tiedonhallinta ei ole vain tietojen keräämistä ja tallentamista. Tehokas tiedonkeruu ja analytiikka ennakoi tuotantoseisokit ja varmistaa jatkuvat prosessit. Lataa e-kirja aiheesta ja opi mm. näistä:

– APM Prism pyörivien kohteiden ennakoiva analytiikka
– APM Avantis kunnossapitojärjestelmä
– APM Intelatrac kenttähenkilöstön mobiili ohjaus

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä!