Digitaalisen tuotantoautomaation ratkaisut

Klinkmann on johtava suomalainen teollisuuden automaatio- ja sähköistysratkaisujen toimittaja. Tarjoamme ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan omia tuotteitaan ja digitalisoimaan omaa toimintaansa.

Monipuoliset ja kehittyvät ratkaisut teollisuuden digitalisaatioon

Jotta koneet ja laitteet järjestäytyvät itsekseen, eri prosessivaiheet tekevät automaattisesti yhteistyötä ja tuotanto lähettää valmistaville laitteille jatkuvaa tietoa, tarvitaan useamman ammattilaisen työpanos ja digitaalisen murroksen ymmärtämistä

Lue lisää

Koko prosessi lähtee yrityksen nykytilanteen kartoittamisesta ja keskeisten haasteiden tunnistamisesta. Teollisuusautomaation ratkaisujen avulla parannat tuotteiden valmistusprosessia, vähennät huoltokatkoksia, vähennät energiankulutusta ja keräät arvokasta dataa ennakoivaan kunnossapitoon. 

Klinkmann on kumppanisi teollisuusautomaation eri vaiheissa. Kartoitamme nykytilannetta ja neuvomme oikean ratkaisun löytämisessä, jotta asiakkaamme saavat toimivan kokonaisuuden ja helpon liitettävyyden ERP- ja muihin tietojärjestelmiin turvallisesti ja luotettavasti.

Luotettavat ohjelmistot ovat digitaalisen muutoksen ja älykkään tuotannon ydin 

Klinkmann, yhdessä AVEVA Wonderware –ohjelmistoratkaisujen kanssa, auttaa asiakkaitaan ylittämään luotettavuus-, turvallisuus- ja suorityskykytavoitteet sekä monitoroimaan ja optimoimaan tuotantoa ja toimintaa liiketoiminnan laadun parantamiseksi. AVEVAn Wonderware on yksi maailman eniten käytetyimpiä tuotantojärjestelmien alustoja.  

Klinkmann kartoittaa ja neuvoo oikean ratkaisun, jossa Wonderware ohjelmistot, Belden/Hirschmann tietoverkot/-turva ja niitä täydentävät Klinkmannin tiedonsiirtomoduulit varmistavat toimivan kokonaisuuden ja helpon liitettävyyden ERP- ja muihin tietojärjestelmiin.  

Tutustu AVEVA Wonderware valvomo-ohjelmistoihin, MES tuotannonohjausratkaisuihin ja teollisuuden kunnossapitoon. 

Kompaktit ohjauslaitteet ja keskuskomponentit kiinteistö-, energia- ja laitesovelluksiin

Klinkmann neuvoo ja toimittaa kompakteja miniPLC+näyttöohjauslaitteita laite-, teollisuus- ja kiinteistökohteiden ohjauksiin, sekä laajaa tuoteperhettä sähkö- ja automaatiokomponentteja erilaisiin sähkö- / automaatiokeskuksiin ja kenttäasennuksiin…
Lue lisää
Klinkmannin tekninen neuvonta kouluttaa ja neuvoo oikean yhteensopivan sovellusratkaisun, jossa eri tuotteet tulevat yhtenä nopeana toimituksena suoraan Klinkmannin keskusvarastosta. Unitronics miniPLC+näyttöohjauslaitteet ovat edullisia ”all-in-one” -ohjauslaitteita rajattuihin ohjauskohteisiin ja ala-asemiksi suurempiin kohteisiin – PLC, näyttö, IO ja tiedonsiirto samassa kompaktissa laitteessa.

Digitalisaatioon ja dataan pohjautuvat älykkäät kone- ja tuotantojärjestelmät 

Klinkmann suunnittelee ja toimittaa tuotantoautomaation kokonaisuuksia teollisuuteen.  Kokonaisuus kattaa koko toimituksen suunnittelusta, järjestelmän rakentamiseen, testaamiseen, asentamiseen ja koulutukseen asti. Lisäksi toimituksiin voidaan liittää sekä integraatio asiakkaan ERP-järjestelmään ja teollisen internetin sovelluksemme…

Lue lisää
Tuotantojärjestelmäratkaisut perustuvat omien sektoreidensa markkinajohtajien, kuten Rockwell Automation ja Hirschmann –tuotteisiin, jotka on helppo liittää myös muiden valmistajien automaatiojärjestelmiin. 

Klinkmannin tavoite on löytää asiakkailleen paras ja kustannustehokkain tapa automatisoida tuotantoa. Digitalisaatio tarjoaa mahdollisuuden edelläkävijyyteen ja erilaiset tuotantoautomaation ratkaisut nopeuttavat myös kehitysprojektien läpimenoaikoja.

Tuotannon ohjausjärjestelmäratkaisuja kone- ja laiteohjauksiin sekä erilaisten teollisuusprosessien automatisointiin ja raportointiin

Ohjausratkaisut sisältävät PLC logiikoita, moottorikäyttöjä ja –ohjauskeskuksia, liikkeenohjausta, koneturvaa, energianmittausta sekä erilaisia ohjaus- ja automaatiokojeita asiakkaan kohteen mukaan.

Energiasovellukset - määrityksestä toimitukseen ja ylläpitoon

Finn Electric Oy on osa Klinkmann yritysryhmää. Palvelutiimimme ja asiantuntijamme neuvovat, mitoittavat ja toimittavat ratkaisut energia-automaatioon sekä sähköisen suojaukset tuotteet, kj-verkkotarvikkeet ja muuntamo- ja kytkinlaitostuotteet…
Lue lisää
Finn Electric Oy:n palvelut kattavat asiakashankkeissa niiden eri vaiheet koko sovelluksen elinkaaren ajan –  ratkaisumääritys, suunnittelu, toimitus, koulutus, asennustuki ja huolto. Lue lisää
Real-Time Operations Control Platform webinar recording

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä!