Palvelut

Klinkmann on johtava suomalainen teollisuuden automaatio- ja sähköistysratkaisujen toimittaja. Tarjoamme ratkaisuja ja tukipalveluita, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan omia tuotteitaan ja digitalisoimaan omaa toimintaansa. Palvelutiimimme varmistavat oikean sovellusratkaisun, sertifioivan asiakaskoulutuksen sekä jatkuvan tuen ja ylläpidon.

Klinkmannilta saat kokonaisvaltaista palvelua ja koulutusta

Teollisuuden automaatio- ja sähköistysratkaisut

Klinkmann on kumppanisi teollisuusautomaation eri vaiheissa. Toimitamme ohjelmistot, ohjausjärjestelmät, safety ratkaisut ja tietoverkot teollisuuden digitalisaatioon. Klinkmann neuvoo ja toimittaa myös sähkö- ja automaatiokomponentit automaatiokeskuksiin ja kenttäasennuksiin sekä erilaiset koteloratkaisut. Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai pyydä tarjous!

Katso kaikki ratkaisumme

Klinkmann Store

Osta heti verkosta Klinkmann varastotuotteet. Maksuton toimitus ja kampanjatarjoukset vain verkossa. Ei rekisteröitymispakkoa.

Klinkmann Store -verkkokauppa on tarkoitettu yritysasiakkaille ja sen käyttö on mahdollista ilman rekisteröitymistä. Voit aloittaa ostamisen heti! Klinkmannin tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteita sovituin hinnoin rekisteröitymisen jälkeen. Asiakaspalvelumme toimittaa tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat. Ota yhteys verkkokaupan asiakaspalveluumme: store@klinkmann.fi

  • Ilmainen toimitus yli 140 € tilauksille – säästä toimitusmaksuissa
  • Katalogipalvelut – tekniset tiedot helpottavat valinnassa
  • Tarjouspyyntökori – pyydä paras tarjous suuremmille määrille
  • Nopea toimitus Klinkmannin päävarastosta – varastotuotteet 24h
  • Monikielinen palvelu
Klinkmannilta saat kokonaisvaltaista palvelua ja koulutusta

Koulutuspalvelut

Klinkmann toimii omalla alueellaan edustamiensa valmistajien sertifioivana kansainvälisenä koulutuskeskuksena. Järjestämme webinaareja ja luokkakoulutuksia sekä asiakaskohtaisia koulutuksia.

w

Myynti- ja varastointipalvelut

Asiakaspalvelu: Pyydä tarjous ja tilaa – asiakaspalvelumme auttaa osoitteessa info@klinkmann.fi tai tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Varastointisopimukset: Klinkmann palvelee myös tarjoamalla asiakaskohtaisia varastointipalveluja, kun toimitusaika on kriittinen. Kysy lisää asiakaspalvelustamme: info@klinkmann.fi

Ylläpito- ja huoltopalvelut

Klinkmann tarjoaa kansainvälisiä huolto- ja ylläpitosopimuksia edustamiensa valmistajien ratkaisuille.

Ohjelmointi- ja käyttöönottopalvelut

Klinkmann Competence Center kehittää ratkaisuja automaation tiedonsiirtoon. Tuemme myös sovellusten käyttöönottoja.

Konsultointi- ja kehityspalvelut

Klinkmann tutustuu asiakkaan tarpeeseen ja auttaa oikean sovellusratkaisun määrityksessä. Klinkmann Competence Center auttaa myös eri tekniikoiden valinnassa ja pilotoinnissa.

eKatalogi

Klinkmannin ylläpitämä 17.000 sivun e-katalogi on laajin sähkökomponenttien ja automaation sähköinen tuoteluettelo Suomessa. Maksuton e-katalogimme helpottaa työtäsi ja auttaa oikean ratkaisun löytämisessä sovellukseesi.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä!