Matrikon – OPC teknologian markkinajohtaja

Matrikon on OPC teknologian markkinajohtaja – OPC pakettiohjelmistot, UA-konsultointi, koulutus ja -kehitys

OPC Unified Architecture laajentaa perinteistä OPC-protokollaa mahdollistamalla tiedonkeruun, tiedonmallintamisen sekä luotettavan viestinnän eri laitteiden ja tietojärjestelmien välillä ympäristöriippumattomasti vakiorajapinnan kautta.

Matrikon OPC UA Suiteon suunniteltu turvallisuus- ja mallinnussovelluksiin palvelukeskeisille rakenteille. Liittää erilaiset OPC serverit yhteen. Tunnelointi suojaa tiedonsiirron ja välttää DCOMin rajoitteet kommunikoitaessa eri palvelimien ja verkkojen välillä. Matrikon OPC UA tunnelointi yksinkertaistaa OPC UA -siirtoa integroimalla saumattomasti OPC UA –Clientit ja palvelimet OPC Classic -arkkitehtuuriin.  

Lue lisää Matrikon OPC järjestelmäratkaisuista Matrikonin englanninkielisiltä sivuilta >> 

 

Matrikon OPC-serverit

Matrikon liityntäserverit eri kenttäväyliin, PLC-ohjauslaitteisiin ja DCS-järjestelmiin sekä energiasovellusten IEC-väyliin.

Matrikon Cyber Security -ohjelmistot

Tehokas Wonderware automaation tietokanta, joka kerää ja julkaisee datan suurella nopeudella ja kompressoi sen pitkäaikaista raportointia varten. Wonderware System Platform tarjoaa sovellushallinnan alustan ja julkaisee halutun tiedon eri päätelaitteille.

IoT, Industry 4.0 ja OPC UA

Katso tästä OPC-järjestön videomateriaali, joka on tuotettu yhteistyössä Matrikonin kanssa – saat kokonaiskuvan IoT:stä, teollisuus 4.0:sta ja OPC UA:sta.

Katso video

Täytä yhteystietosi, niin lähetämme sinulle sähköpostilla maksuttoman lisenssin Wonderware Data Studioon.

Q

Täytä yhteystietosi, niin lähetämme sinulle sähköpostilla maksuttoman lisenssin Wonderware Data Studioon.

Q

Lisää UPC-tekonologiasta

Matrikon FLEX Dispatch

-ohjelmistot tukevat Windows and Linux vakio- ja asiakasohjelmoituja sovelluksia niin pienten yksittäisten laitteiden järjestelmiä kuin skaalautuen tuhansien tietolähteiden ja miljoonien kohteiden ratkaisuihin.

FLEX Federator

tarjoaa OPC liityntätyökalun josta valitset sopivat OPC liitynnät kaikkiin merkittäviin DCS, PLC ja väyläliityntöihin – kaikki liitynnät helposti ja edullisesti yhdellä työkalulla.

FLEX FireBridge tietoturvatyökalu

mahdollistaa suojatun ja nopean tiedonsiirron erillisten OT-verkkojen ja -järjestelmien välillä – tiedon turvallinen jako ja käyttö eri kohteiden kesken.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä!